reviews

Wat mensen zeggen

“Oh Hester, wat een prachtige foto’s!! Wat ben ik hier blij mee, knap zoals je ons gezin precies neergezet hebt zoals we zijn!!!! Heel, heel erg bedankt!” 

Marloes

“De zakelijke fotoshoot met Hester begon fijn met een kopje koffie, zodat we elkaar wat beter leerden kennen. Toen we naar onze eerste locatie liepen, maakte Hester af en toe al een foto. Ik heb ervaring met fotoshoots, maar in het begin moet ik toch altijd even loskomen. Tijdens de shoot kwam Hester met toffe ideeën. Ook de levering van de foto’s ging vlot want ik kreeg ze snel in mijn mail. Dikke aanrader dus! Dank je wel, Hester!”
Personal branding shoot Utrecht
Debra van der Heide
Instagram Specialist
"Super gave lifestyle fotosessie gehad met mijn kinderen. En een nog gaver resultaat. Super blij mee!"
Lifestylefotograaf Ede
Marjan de Kloet
Moeder
"Wij hebben twee weken geleden een loveshoot gedaan op het strand en in de duinen van Noordwijk. Wij zijn heel tevreden met de foto's! Hester gaf ons een fijn gevoel, gaf goede aanwijzingen en er was veel ruimte om ideeën uit te wisselen. De foto's werden snel aangeleverd, zelfs terwijl ze eigenlijk op vakantie was. Wij raden Hester zeker aan bij onze familie en vrienden!"
Strandshoot Noordwijk
Rohita en Alex
Stel
“Een paar weken geleden hebben wij als gezin een heel gezellige, ontspannen (outdoor) familieshoot gehad met Hester. Ze is professioneel en weet op een leuke en ontspannen manier prachtige foto’s te maken. Een paar dagen later ontvingen wij al de sneakpeek zodat we een leuke preview hadden op de rest van de foto’s! Afgelopen week ook de complete serie ontvangen. We zijn heel erg blij met het resultaat, super gedaan! Een echte aanrader.”
Moments By Hester photography
Michelle Buning
Dochter
"Voor de lockdown een onwijs gave familieshoot gedaan op het strand. Mijn zoontje was in eerste instantie terughoudend en dat heeft Hester super goed opgepakt! Ik ben heel erg blij met de foto's!"
Thyrza
Moeder
"Was een hele fijne shoot met Hester! Ze stelt je op je gemak en er hangt daardoor een ontspannen sfeer. Foto's zijn heel mooi met natuurlijk licht! Zeker een aanrader als je nieuwe portretfoto's wil :-)"
Frederique Arnold
Actrice