Aanbod

Fotograaf voor familie, bruiloften en zakelijke shoots

Memorabele momenten vastleggen in beelden die het waard zijn om bewaard te worden: dát is mijn missie! Of die beelden nu groot zijn of klein, zakelijk of privé, heel speciaal of juist alledaags. Ben je op zoek naar een familiefotograaf, trouwfotograaf of wil je een zakelijke fotoshoot? Kijk rustig even in mijn aanbod of stuur me een berichtje dan denk ik met je mee! 

Family

Wil jij mooie foto's van je gezin, je familie, een zwangerschapsshoot, newbornshoot of een loveshoot met zijn tweetjes? Ik maak lifestylefoto's buiten op een locatie naar keuze of bij jullie thuis op een ongedwongen manier en zonder dat je het idee hebt dat je moet poseren.

Brands

Run jij een tof bedrijf maar mis je nog mooie foto's van jezelf en je bedrijf? Foto's waarmee jij kan laten zien wie je bent en die je kunt inzetten voor je website, social media en als promotiemateriaal. Bekijk dan de mogelijkheden voor een personal branding shoot!

Weddings

Gefeliciteerd! Jullie hebben trouwplannen en zijn druk bezig met alle voorbereidingen hiervan. En een goede bruidsfotograaf kan natuurlijk niet ontbreken hierbij. Als jullie mij kiezen als jullie trouwfotograaf ben je verzekerd van een beeldend verhaal van jullie dag. Jullie kiezen zelf hoe lang ik bij jullie mooiste dag aanwezig mag zijn.

Veelgestelde Vragen

Welke kleren moet ik aan?

Bij een fotoshoot is het het belangrijkste dat jij je op je gemak voelt, dus trek iets aan waar jij je goed in voelt. Ben je met een groep? Stem dan af met elkaar welke kleuren jullie gaan dragen en kies dan bijvoorbeeld drie kleuren die mooi bij elkaar passen. Vermijd drukke prints, streepjes en hele felle kleuren.

Wat doe je als het regent op de dag van de fotoshoot?

Als het echt de hele dag gaat regenen, probeer ik meestal in overleg een andere datum te kiezen, of we zoeken samen een geschikte binnenlocatie. Bij een bruiloft hou ik daar van te voren al rekening mee en zoeken we samen een mooie binnenlocatie voor de coupleshoot in geval van regen.

Zitten de reiskosten erbij in?

In een straal van 20 km om Ede reken ik geen reiskosten. Vanaf 20 km reken ik €0,30 per km. Bij een bruiloft reken ik reiskosten bij 50 km of meer vanaf Ede.

Hoe lever jij de foto's aan?

Na een fotoshoot ga ik de foto's bewerken en binnen twee weken krijg je per mail een uitnodiging voor een online privé galerij waar alle bewerkte foto's in lage resolutie op staan. Hier kun je zelf de foto's uitkiezen die je in hoge resolutie wilt ontvangen. Als jullie gekozen hebben, stuur ik die vervolgens via WeTransfer op.
Bij een bruiloft krijg je binnen twee dagen een sneakpeek en staan binnen zes weken alle bewerkte foto's in een online privé galerij en kan je ze vanaf daar zelf downloaden in hoge resolutie.

Gebruik je de foto's op social media en je website?

Yes. Tenzij anders is aangegeven door jullie bij de offerte, kunnen de foto's gebruikt worden voor social media, mijn website en campagnes. Dit staat ook beschreven in mijn algemene voorwaarden die je moet accorderen bij de offerte.