Book your shoot

Geïnteresseerd in een fotoshoot? Leuk! Laat in onderstaand formulier weten in welke shoot je interesse hebt en of je al een datum in gedachten hebt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contactgegevens

Telefoonnummer

+31654280617

Mailadres

hello@momentsbyhester.nl

Woonplaats

Ede

KVK nummer

70967598

Veelgestelde Vragen

Welke kleren moet ik aan?

Bij een fotoshoot is het het belangrijkste dat jij je op je gemak voelt, dus trek iets aan waar jij je goed in voelt. Ben je met een groep? Stem dan af met elkaar welke kleuren jullie gaan dragen en kies dan bijvoorbeeld drie kleuren die mooi bij elkaar passen. Vermijd drukke prints, streepjes en hele felle kleuren.

Wat doe je als het regent op de dag van de fotoshoot?

Als het echt de hele dag gaat regenen, probeer ik meestal in overleg een andere datum te kiezen, of we zoeken samen een geschikte binnenlocatie. Bij een bruiloft hou ik daar van te voren al rekening mee en zoeken we samen een mooie binnenlocatie voor de coupleshoot in geval van regen.

Zitten de reiskosten erbij in?

In een straal van 20 km om Ede reken ik geen reiskosten. Vanaf 20 km reken ik €0,30 per km. Bij een bruiloft reken ik reiskosten bij 50 km of meer vanaf Ede.

Hoe lever jij de foto's aan?

Na een fotoshoot ga ik de foto's bewerken en binnen twee weken krijg je per mail een uitnodiging voor een online privé galerij waar alle bewerkte foto's in lage resolutie op staan. Hier kun je zelf de foto's uitkiezen die je in hoge resolutie wilt ontvangen. Als jullie gekozen hebben, stuur ik die vervolgens via WeTransfer op.
Bij een bruiloft krijg je binnen twee dagen een sneakpeek en staan binnen zes weken alle bewerkte foto's in een online privé galerij en kan je ze vanaf daar zelf downloaden in hoge resolutie.

Gebruik je de foto's op social media en je website?

Yes. Tenzij anders is aangegeven door jullie bij de offerte, kunnen de foto's gebruikt worden voor social media, mijn website en campagnes. Dit staat ook beschreven in mijn algemene voorwaarden die je moet accorderen bij de offerte.