Familyshoot

Wil jij een shoot boeken voor je eigen gezin of familie of voor iemand als een bijzonder cadeau?

De kosten voor een familieshoot zijn €300,- (incl. btw). Je ontvangt minimaal 40 foto’s bewerkt in hoge resolutie + een heel mooi mini-album. Mijn foto's zijn 'lifestyle' dus dit kan heerlijk bij jou thuis of ergens buiten in de natuur. Je ontvangt de foto's twee weken na de shoot. 

Excl. reiskosten á €0,30 per km buiten Ede

Een familieshoot met meer dan 8 personen? Stuur een mail naar hello@momentsbyhester.nl voor een aanvraag op maat

Do you want this information in English? Please send me an e-mail and I will happily help you! 

Personal branding shoot

Wil jij meer klanten vanuit Instagram of heb je weinig foto's van jezelf op jouw website staan? Voor branding en online marketing zijn goede foto's van jou en jouw bedrijf ontzettend belangrijk. Als zelfstandig creatief ondernemer vind ik het ontzettend leuk om jou op de foto te zetten en zo samen te zorgen voor foto's die helemaal bij jou en je bedrijf passen. De shoot kan in de stad, in een leuk cafeetje of bij jouw bedrijf zijn, of allebei! 

De shoot duurt 1,5 uur en je ontvangt 30 bewerkte foto's in hoge resolutie en webresolutie binnen 3 weken na de shoot. De kosten zijn €295,- excl. btw en reiskosten.

Je kan ook kiezen voor een op maat gemaakte fotografie offerte, mail dan naar hello@momentsbyhester.nl voor meer info.

Wedding

Gaan jullie trouwen en zoek je een trouwfotograaf die oog heeft voor detail, echte emoties en spontane momenten? Dan ben je aan het juiste adres!

De kosten van het vastleggen van jullie mooiste dag zijn €1295,- voor 6 uur (incl btw). Dit is geheel naar wens uit te breiden met meer uren.

Je ontvangt minimaal 250 bewerkte foto's op een mooie USB in hoge resolutie binnen zes weken na jullie dag en een sneakpeek binnen 10 dagen.

Willen jullie meer informatie of weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Stuur een mail naar hello@momentsbyhester.nl en ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en alles te horen over jullie trouwdag! 

Pregnancy

Ben je zwanger en wil je deze bijzondere tijd vastleggen op een ongedwongen en ontspannen manier? Ik kom graag bij je thuis of we zoeken een mooie plek buiten in de natuur.

De kosten voor een pregnancyshoot zijn €250,- (incl. btw) voor 1 uur. Je ontvangt minimaal 40 bewerkte foto's in hoge resolutie + een heel mooi mini-album.  Je ontvangt de foto's twee weken na de shoot.

Excl. reiskosten á €0,30 per km buiten Ede

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via hello@momentsbyhester.nl

Newborn

Jullie wondertje is geboren! Juist omdat die eerste weken zo snel gaan en ze maar zo kort mini zijn, is het extra bijzonder om dit moment voor altijd vast te leggen. 

De kosten voor een newbornshoot zijn €250,- (incl. btw) voor 1 á 1,5 uur. Je ontvangt minimaal 40 bewerkte foto's in hoge resolutie. Ik maak tijdens de fotoshoot gebruik van de huiselijke setting, natuurlijk licht en vooral niet te geposeerd. Jullie zijn lekker jezelf en ik maak er mooie foto's van. 

Excl. reiskosten á €0,30 per km buiten Ede

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via hello@momentsbyhester.nl

Cadeaubon

Hoe leuk is het om iemand een cadeau te doen voor een fotoshoot? Vanaf €25,- zijn er cadeaubonnen van Moments by Hester te bestellen.